2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Nem érti a Jobbik, miért tiltották ki Kovácsot

Értetlenül áll a Jobbik Kovács Béla Ukrajnából történt kiutasítása előtt.

A radikális párt alelnöke Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: a krími népszavazáson az EP-képviselő megfigyelőként csak a munkáját végezte. Sneider Tamás hozzátette: bízik abban, hogy az önkormányzati választáson a jelenleginél is több polgármestert adnak majd az országnak.

– Úgy gondolom, hogyha minden jól sikerül, akkor 40-50 településen tudunk majd polgármestert adni az országnak. Jelen pillanatban tíz polgármesterünk van, akik nagyon jó munkát végeztek, büszkék lehetünk rájuk. Nagyon jó eredményeket értek el, 260 helyen indulunk egyébként polgármesterjelölttel, úgy gondoljuk, hogy nagyon sok helyen nagyon komoly eséllyel – fogalmazott a Hír TV-ben Sneider Tamás.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!