2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Nem engednek több magánakciót Falusnak

Nem engednek több magánakciót főpolgármester-jelöltjüknek a szocialisták.

Falus Ferenc az MSZP elnökével tartott találkozója után azt mondta, megállapodtak abban, hogy a kampányról a jövőben egyeztetnek egymással. Falus Ferenc a következő napokban a Demokratikus Koalíciót (DK) és az Együtt–PM-et is felkeresi majd. A Magyar Nemzet egyébként úgy tudja: a baloldali kispártoknak nincs pénzük a közös főpolgármester-jelöltjük kampányára, forrásaikat inkább saját jelöltjeikre fordítják. Falus Ferenc emiatt kezdhetett olyan magánakciókba, mint a jeges vizes házi videó. A felvételt az MSZP bakinak, az Együtt–PM pedig szerencsétlennek minősítette.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!