2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Belföld

Nem csalt a szeme

Ugyan a sofőr fekete kötött sapkát viselt, a nagykőrösi körzeti megbízott gyanította, nem a tulajdonos vezeti a kék kocsit, hisz őt ismeri.

Amikor a körzeti megbízott 2021. július 19-én kora délután meglátta az elhaladó kék Ladában ülő sofőrt, elsőre nem is a szeménél kivágott kötött sapka tűnt fel számára, hanem a vezető személyét furcsállotta. Leállította, igazoltatta. Megérzése, látása nem okozott csalódást, a járműből egy, a tulajdonosra még csak nem is emlékeztető, láthatóan ittas férfi szállt ki. Miközben R. Lajos a szondát fújta, a rádióforgalmazásban egy 8 perccel azelőtti gépkocsilopás részletei hangzottak el: a Losonczi utcából elloptak egy kék Ladát.

A 43 éves férfi szondája pozitív értéket mutatott, ezen túlmenően a lopással is elszámoltatták. Kihallgatásán beismerte, reggel óta ivott, a településen bolyogva meglátta a kocsit, gondolta, azzal megy haza Ceglédre. A kulcs az önindítóban volt, megtekerte és elhajtott.

R. Lajos ellen lopás vétségének, valamint járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság.

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Az LMP előtt a Momentum és az MSZP is elítélte a jobbikos politikus náci karlendítéshez hasonló mozdulatát. 2021. szeptember 25.

Megnyílt Budapesten a Vadászati Világkiállítás

Papp Ágotát kapcsoltuk, aki vendégével a Legek csarnokából jelentkezett be. 2021. szeptember 25.

Orbán Viktor: Bűn és hiba, hogy eddig nem volt önálló egyetem Sárospatakon

A kormány számára a vidék nem periféria, hanem középpont, ami nélkülözhetetlen szerepet játszik Magyarország életében. 2021. szeptember 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!