2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Nem bírt magával a DK-s képviselő - A kormányt kritizálta az ellenzék

Az infláció mértékéről, a családok helyzetéről és a kormányzati munka értékeléséről is szó volt az Országgyűlés keddi ülésén Az ellenzéki képviselők most is a kormányt okolták a gazdasági helyzetért és az inflációért. Az MSZP még a korábban kritizált árstopok kivezetését is sérelmezte.

  • Nem bírt magával a DK-s képviselő - A kormányt kritizálta az ellenzék

"Hogyha év végére majd egyszámjegyű lesz az infláció, akkor miért most vezetik ki a hatósági árakat? Nemhogy kivezetni kellett volna, hanem újabb ársapkákat bevezetni" - panaszkodott Molnár Zsolt, az MSZP képviselője napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

"Az MSZP azt a bravúrt mutatja be, hogy akkor is tiltakozik, amikor bevezetjük az árstopokat, illetve akkor is tiltakozik, amikor ezek az árstopok átalakulnak, döntsék végre el, hogy milyen politikát szeretnének folytatni" - reagált Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

"Rettenetes félév után vagyunk, Magyarország és a magyar emberek bajban vannak, a magyar gazdaság zuhanó recesszióban, a magyar költségvetés válságban, és ezért önök, az Orbán-kormány a felelős" - ezt már Varju László, a DK politikusa mondta, aki Tállai András válaszát próbálta bekiabálásokkal megzavarni. Az indulatos ellenzéki képviselőt Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke igyekezett megfékezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!