2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Nem az IMF-től, hanem Brüsszeltől kell tartanunk? + Videó

Az Európai Unió valószínűleg jóval keményebb tárgyalópartner lesz a jövő évi hitelmegbeszéléseken, mint a Nemzetközi Valutaalap – mondta a Hír TV Bruttó című gazdasági műsorának a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Parragh László szerint Brüsszel magyar érdekeltségű gazdasági csoportok céljait is megpróbálja majd képviselni a kormány által kért hitelcsomagért cserébe.


„Léteznek olyan befektetések, amiket akár magunk is meg tudnánk tenni. És amiken keresztül nagyon sok pénz áramlik ki. Ilyen például a kereskedelem. De jó néhány más ilyen terület is van, és ezekkel az üzleti érdekekkel ütközött Magyarország, és ezek az üzleti érdekek nagyon erős lobbierővel bírnak Brüsszelben. Nekünk a tárgyalásokon nem alapvetően az IMF-fel, hanem Brüsszellel lesz problémánk. Brüsszel lesz sokkal keményebb és fog olyan elvárásokat támasztani, ami ezeknek az üzleti érdekeknek a mentén lesz” – fogalmazott a Parragh László.

További részletek pénteken 18 óra 15 perckor, a Bruttóban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!