2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Navracsics: Közel áll egymáshoz az Európai Bizottság és a kormány álláspontja

Technikai szinten jól állunk, ugyanis nagyon közel áll egymáshoz az Európai Bizottság és a magyar kormány álláspontja - jelentette ki a területfejlesztési miniszter. Navracsics Tibor ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a kormány hétfőn elküldte a jogállami mechanizmussal kapcsolatos válasz-levelét az Európai Bizottságnak. A magyar Kormány átfogó intézkedés-csomagot tett le az asztalra azzal a céllal, hogy a Bizottság valamennyi aggályát eloszlassa. Ugyanakkor a jogállamisági üggyel párhuzamosan a partnerségi megállapodás tekintetében, illetve az újjáépítési alap felhasználásával kapcsolatban is zajlanak a tárgyalások - tette hozzá a miniszter.

  • Navracsics: Közel áll egymáshoz az Európai Bizottság és a kormány álláspontja

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!