2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Nap mint nap lopott kedvenc üzleteiből

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 71 éves nőt, aki gazdag árukészletet halmozott fel a lakásán.

  • Nap mint nap lopott kedvenc üzleteiből

Egy veszprémi áruház képviselője személyesen tett bejelentést a rendőrségen 2021. július 26-án arról, hogy az egyik törzsvásárlójuk az elmúlt hónapokban rendszeresen lopott lakberendezési termékeket az üzletükből. A bolt helyi vezetője szerint a nő kétszázezer forintot meghaladó kárt okozott a cégnek. Az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások beazonosították a feltételezett elkövetőt és még a bejelentés napján a lakásán elfogták. A megtartott kutatás során nem csupán a sértett gazdasági társaság áruházából eltulajdonított iparcikkek, hanem egy elsősorban élelmiszeripari termékeket forgalmazó üzletlánc két veszprémi üzletéből eltulajdonított termékek is előkerültek. Ez utóbbiak értéke százezer forint nagyságrendű. A 71 éves nőt előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!