2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

Nagy Ervin: Ekkora áldozatot egy faló se hoz + videó

Nagy Ervinnek a Varga Juditot ért bántalmazásról is Rogán Antal jutott eszébe

  • Nagy Ervin: Ekkora áldozatot egy faló se hoz + videó

A maradék hitelét is számomra eljátszotta evvel, mert én nem tudom, hogy (a gyerekei – a szerk.) hogy fognak az anyjukra nézni húsz év múlva” – fejtette ki Nagy Ervin színművész kedd reggel az RTL Klub egyik műsorában azzal kapcsolatban, hogy Varga Judit megszólalt Hajdú Péter műsorában és a Magyar Péterrel való közös életükről azt állította, férje bántalmazóként viselkedett házasságuk alatt.

Nagy Ervin az RTL műsorában ugyancsak elmondta véleményét a történtekről. Szerinte Magyar Péter „igyekezett minden féket behúzni” a gyerekei érdekében, „ezt keresztbe lépte a kedves feleség (sic!) és előugrott Rogán Antal parancsára”.

Ekkora áldozatot egy faló se hoz”

– „üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova” – olvasható az rtl.hu hasábjain. Mint írják: „a színész azt is hozzátette, szerinte Varga Judit Rogán Antal parancsára ugrott elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”.

A teljes cikket IDE kattintva érheti el. 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!