2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Nagy Ervin: Az összefogás egy öszvér ellenzéket hoz létre

Látható, hogy még a baloldali értékekben egyet értő pártok sem nagyon tudnak együttműködni, akkor hogy jön ebbe a képletbe a Jobbik? – tette fel a kérdést Nagy Ervin, a Jobbik egykori alelnöke az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politológus hozzátette: a Jobbik nyilván próbál egy múltat eltörlő manőverrel a baloldallal összekapaszkodni.

  • Nagy Ervin: Az összefogás egy öszvér ellenzéket hoz létre

Nagy Ervin kiemelte: a legálságosabb, hogy a balliberális média, művészek és megmondóemberek, akik éveken keresztül kígyót-békát kiabáltak a Jobbikra, most megpróbálnák azt tisztára mosni. „Szerecsenmosdatás folyik. Megpróbálják a Jobbikot úgy felmutatni, mintha egy kiváló partner lenne az együttműködésre” – fogalmazott.

Arra a kérdésére, miszerint a Jobbik vagy a baloldal szilárdabb ideológiailag Nagy Ervin elmondta: jó kérdés, ez olyan, mint a tyúk meg a tojás. „Mindkettő elárulja a saját értékeit. A Jobbik több köpönyegforgatáson átment már az elmúlt időszakban” – jelentette ki. Nagy Ervin szerint akik elvszerű emberek voltak ebben a pártban, azok régebben vagy mostanság elhagyták a pártot.

„Akik ott maradtak, azokról már mindent el tudok hinni.”

Hozzátette: a baloldalon viszont jól látszik, hogy bárkivel együttműködne azért, hogy valamiféle erőt tudjon felmutatni. Még olyanokkal is, akiket éveken keresztül megbélyegzett.

Nagy Ervin kifejtette: nem tudni kinek van nagyobb szüksége a másikra. Az egész összefogás egyfajta öszvér ellenzéket hoz létre, amely esélytelen arra, hogy bármilyen eredményt elérjen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!