2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Mérgében parkoló autókat rongált

A debreceni rendőrök még a helyszínen elfogták azt a 27 éves férfit, aki a gyanú szerint négy gépkocsin vezette le a felgyülemlett feszültségét.

  • Mérgében parkoló autókat rongált

A rendőrségre 2021. augusztus 1-jén 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben parkoló autókat rongál egy férfi. Az egyenruhások még a helyszínen elszámoltatták és igazoltatták a helyi lakost, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett a 27 éves férfi és elmondta a nyomozóknak, hogy szórakozásból tartott haza, amikor észrevette, hogy elhagyta a mobiltelefonját. Ettől olyan dühbe jött, hogy három útjába eső autónak letörte a visszapillantóját, majd az egyik földön heverő alkatrészt még egy negyedik gépkocsinak is nekidobta.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!