2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 17:35

Belföld

Menczer: a kormány célja, hogy a vágyott gyermekek megszülethessenek

Jogos és indokolt a cél, hogy a kormány segítse a vágyott gyermekek megszületését - mondta Menczer Tamás, a térség fideszes országgyűlési képviselője szerdán a nagykovácsi Lenvirág Bölcsőde új épületrészének átadásán.

  • Menczer: a kormány célja, hogy a vágyott gyermekek megszülethessenek

   A végső cél az - folytatta -, hogy a gyermekvállalás ne jelentsen anyagi terhet, épp ellenkezőleg, azok járjanak jobban anyagilag is, akik gyermeket vállalnak. "Efelé igyekszünk menni lépésről lépésre" - tette hozzá.

    A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára beszélt a jelen kihívásairól. Azt mondta: a szomszédságban folyó háború legalább háromfajta fenyegetettséget, kihívást jelent: fizikai fenyegetettséget, gazdasági és energetikai kihívásokat. A kormánynak ebben a helyzetben négy célja van: a családok védelme, a munkahelyek védelme, a nyugdíjasok védelme és a rezsicsökkentés védelme.

    A Nagykovácsi Lenvirág Bölcsőde két csoportszobával és kiegészítő helyiségekkel bővült, 28 új hely jött létre. A beruházás 179 millió forint állami támogatás mellett 44 millió forint önrésszel valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!