2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Megtörtént a pedagógusok erkölcsi elismerése

A köznevelési államtitkár szerint a második Orbán-kormány idején bevezetett életpályamodell anyagilag és erkölcsileg is elismeri a pedagógusok munkáját.

Czunyiné Bertalan Judit erről Hódmezővásárhelyen beszélt, ahol egy újonnan épült óvodában tartották a városi tanévnyitót. A jövő egyik legfontosabb feladatának az esélyegyenlőség megteremtését nevezte a politikus.

Pécsett közel 600 millió forintból korszerűsítettek egy IMS-technológiával készült általános iskolát. Az eljárást az egykori Jugoszláviában fejlesztették ki, lényege, hogy az előregyártott vasbeton pilléreket a helyszínen megtámasztották. A baranyai megyeszékhelyen több épületnél is alkalmazták ezt a technológiát, de a kivitelezési hibák miatt valamennyit életveszélyessé nyilvánították. A diákok az előző tanévet más iskolákban végezték el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!