2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Megtelt az előállító

Ismerkedés a kékekkel.

  • Megtelt az előállító

Ovisok és alsósok lepték el a Budaörsi Rendőrkapitányságot 2021. augusztus 3-án délelőtt. A rendőri munkával, a különböző szakterületekkel való ismerkedést megcélzó gyerek-rendőr találkozó remekül sikerült: az előállító helyiségben egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, a bilincsek rekordidő alatt cseréltek gazdát, a tenyérnyomatokat elővarázsoló por készletét pedig valószínűleg soron kívül pótolni kell. A kicsik arcán előhívó por nélkül is látszott a kíváncsiság, az öröm és az izgalom.

Persze volt rendőrautóba zsúfolódás, egymás elleni gombnyomkodás, de a show-t - mint mindig - a kutya vitte el. A nemrégiben kábítószer-, és halottkereső képesítést megszerző ebbel senki nem tudott betelni.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!