2021. április 13.,
kedd, Ida napja

Megszűnt a várakozási idő a záhonyi határátkelőn

MTI

2021. február 21., vasárnap 21:18

Megszűnt a várakozási idő a záhonyi közúti határátkelőhelyen, ahol az ukrán fél fogadóképtelensége miatt torlódott a forgalom vasárnap - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság este a police.hu oldalon.

A közlemény szerint Záhonynál az utasforgalom már ki- és belépő irányban egyaránt zavartalan és folyamatos.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen vasárnap 11 órától több órás várakozási idő alakult ki, ami délutánra kissé mérséklődött, este 8 órára pedig megszűnt a torlódás - ismertették.

A rendőrség azt ajánlja a külföldre utazóknak, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a police.hu honlap Határinfó oldalán.

 

Tovább nőtt a várakozási idő Záhonynál

Az ukrán fél fogadóképtelensége miatt hat órát kell várakozniuk az autósoknak Záhonynál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután a police.hu oldalon.

Záhonynál az Ukrajna felé tartó kamionoknak négy, a Magyarország felé tartó autósoknak pedig egy órát kell várakozniuk. Az Útinform azt ajánlja a gépjárművezetőknek, hogy a 41-es út, a Beregsurány határátkelő felé kerüljék el a torlódást.

 

Öt órát kell várakozniuk az Ukrajnába tartó autósoknak Záhonynál

Öt órát kell várakozniuk az Ukrajnába tartó autósoknak Záhonynál - közölte honlapján vasárnap délelőtt a rendőrség.

Záhonynál az Ukrajna felé tartó kamionoknak három, a Magyarország felé tartó autósoknak pedig egy órát kell várakozniuk.

Az Útinform azt ajánlja a gépjárművezetőknek, hogy a 41-es út, a Beregsurány határátkelő felé kerüljék el a torlódást.

MTI