2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Megremegett a föld hajnalban

A Richter-skála szerinti 3,2-es erősségű földrengést mértek hajnalban a Nógrád megyei Nógrádmarcal közelében.

A földrengést érzékelték a környéken lakók, ugyanakkor károkról egyelőre nem érkezett bejelentés. A térségben egyébként február óta 9-szer mértek kisebb-nagyobb földmozgást.

– Nógrádmarcal település környezetében pattant ki, a környékbeli településeken érezték. Nem számít kiemelkedően nagy rengésnek a hazai viszonylatban sem, világviszonylatban pedig kifejezetten kis rengésnek számít” – közölte Szanyi Gyöngyvér, az MTA Szeizmológiai Obszervatóriumának, szeizmológusa.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!