2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Megállapodás: tovább áramolnak az uniós százmilliók

Ismét benyújthatja a számlákat Magyarország az Európai Uniónak – a Miniszterelnökség közleménye szerint erről szerdán állapodtak meg az Európai Bizottsággal.

A tárgyalás eredményeként ma újabb, 150 milliárd forintnak megfelelő forrás érkezett Magyarországra. Az előző uniós időszak forrásait 2015 végéig kell kifizetni a nyertes projektekre. Jó esély van arra, hogy forrásvesztés kockázata nélkül Magyarország akár hamarabb is lehívja a teljes összeget – áll a közleményben.

„A Miniszterelnökség delegációja szerdán tárgyalt kint Brüsszelben, és sikerült tiszta helyzetet teremteni az intézményrendszer kapcsán” – mondta el a Hír TV-ben Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára. Hozzátette: a brüsszeli diplomaták kijelentették, hogy várják az április 15-e utáni számlákat, amelyeket ki fognak egyenlíteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!