2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Meg is érkeztek

Sajátságos módját választotta a gyáli férfi, hogy kapcsolatba lépjen a rendőrséggel. Garázdaság miatt számoltatták el.

  • Meg is érkeztek

A rendőrségre 2021. július 23-án 17 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi alumínium járóbotjával megrongált egy utcán álló autót. A bejelentő próbálta lenyugtatni a folyamatosan rendőr után kiabáló, botjával hadonászó férfit, leültette, biztonságos távolságba helyezte a botot, majd a férfi kívánalmát teljesítette, hívta a rendőrséget.

A 63 éves férfit a kiérkező rendőrök előállították, és kihallgatták. J. László György elmondta, reggel látta, hogy hivatalos iratai eltűntek, megtalálásához a rendőrség segítségét akarta kérni. Elmondta, hogy mivel telefonja nincsen, nem tudta hívni a hatóságot, elkezdte hát járni a környező utcákat, hátha valamelyik járókelő kisegíti bajában és tárcsázza a segélyhívót. Számításai nem jöttek be, ezért mérgét egy útjába kerülő kocsin vezette le. Elgondolása szerint, ha eddig nem is, így már biztosan kapcsolatba léphet a rendőrökkel.

A Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!