2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Mától jelentősen drágult a parkolás Budapesten

Mától új parkolási renddel kell számolni Budapesten. A Fővárosi Önkormányzat négy új, egységes díjövezetet hozott létre, mindenhol többet kell majd fizetni a korábbiakhoz képest, a legtöbb helyszínen ráadásul már reggel 8 órától. Az úgynevezett „A” jelű fizetési övezetben -ilyen a belváros is- este 10-ig kell majd parkolójegyet váltani, az eddigi 8 óra helyett. Lesz egy másik változás is: szinte mindenütt legfeljebb 3 órán át lehet majd várakozni. A főváros szerint az egységes rendszer célja, hogy az autóval közlekedők könnyen értelmezhető zónarendszert használhassanak.

  • Mától jelentősen drágult a parkolás Budapesten

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!