2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Már megint a magyar médiát féltik Brüsszelben

Ismét a magyar média helyzetével foglalkozik majd az Európai Parlament.

A strasbourgi testület illetékes bizottsága október 20-án a „Magyar média helyzete – veszélyben van a véleménynyilvánítás szabadsága?” címmel tart meghallgatást. Az ülésen a vitaindító beszédet Dunja Mijatović, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet képviselője tartja. A meghallgatáson a magyar sajtó munkatársai és tulajdonosai vesznek részt. Legutóbb 2012. februárjában foglalkozott a kérdéssel az európai parlament médiaügyi munkacsoportja Brüsszelben, amelyen Bolgár György „az utolsó független, a kormányt bíráló” rádióállomásként jellemezte a Klubrádiót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!