2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Már a vasárnapi bejelentkezését sem tarthatta meg önállóan Márki-Zay Péter

Már a szokásos, vasárnap esti élő bejelentkezését sem tarthatta meg önállóan Márki-Zay Péter. A baloldali politikus csak az előre megbeszélt és leegyeztetett kérdésekre válaszolhatott. A szigorú felügyelet ellenére mégis azt mondta: Magyarország olyan mint egy láger.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Putyin: Az orosz gazdaság állja a szankciókat

Oroszország gazdasága nagyon tisztességesen állja a szankciós csapást, minden nehézség ellenére - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szocsiban fogadta fehérorosz hivatali partnerét, Alekszandr Lukasenkát.

Napirend előtti felszólalások

Ha lenne a komolytalanságnak zászlaja, az valahol a Jobbik frakció felett lengedezne. Így reagált Jakab Péter parlamenti felszólalására a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!