2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Magyar Péter nem árulta el, hogy honnan volt a Bajnaiékhoz köthető tájékoztatójuk + videó

Magyar Péter szombaton sem adott választ arra a kérdésre, hogy honnan származik a talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatója. A Tisza Párt alelnökének honlapján a napokban tűnt fel két olyan szervezet is, amely köthető a Bajnai Gordon-féle DatAdathoz. Az ügyben felmerülő aggályokra már a Nemzeti Szuverenitás Védelmi Hivatal és az Adatvédelmi Hatóság is felhívta a figyelmet.

  • Magyar Péter nem árulta el, hogy honnan volt a Bajnaiékhoz köthető tájékoztatójuk + videó

Ez egy nice cath, ahogy az angol mondja örülök, hogy ezt megtaláltákígy fogalmazott pénteken vidéki országjárásán Magyar Péter a Célpont stábjának, miután kiderült, hogy honlapjuk adatvédelmi tájékoztatójában két olyan cég is feltűnt amely köthető a Bajnai Gordon féle Datadathoz.

Az információt a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra, cikkük után pedig eljárást kezdeményezett a Nemzeti Szuverenitás Védelmi hivatal, Magyar Péterék pedig eltüntették a honlapjukról a Bajnaiékhoz köthető két cég nevét.

Magyar Péter pénteki nyilatkozata után azonban aggályokra hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is. Péterfalvi Attila a hatóság elnöke az üggyel kapcsolatban úgy fogalmazott: az is kérdéses, hogy az említett cégeken kívül van-e más olyan információ, amely nem felel meg a tényeknek Magyar Péterék honlapján.

Magyar Pétert szombaton aláírásgyűjtésükön a Célpont stábja kérdezte.

A Bajnai Gordon nevével fémjelzett Datadat egyébként a baloldali kampányok visszatérő szereplője, lényegében a cég bonyolította le a baloldal kampányát a 2022-es országgyűlési választások idején. A cégcsoport volt a legnagyobb haszonélvezője a guruló dollároknak, közvetetten és közvetlenül több mint 1,8 milliárd forintnyi dollárt zsebeltek be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!