2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Magyar Nemzet: Hiába tagadják, valóban el akarták adni a budapesti Városházát

Nagyon is létezik a fővárosi ingatlaneladásokkal összefüggésben a baloldali korrupciós gépezet – ezt erősíti meg a Magyar Nemzet birtokában lévő rendőrségi vallomás. Egy tanú arról beszélt, hogy hiába tagadta Karácsony Gergely főpolgármester és köre, valóban el akarták adni a Városházát. A férfinak ráadásul egy olasz üzletember az eladással összefüggésben említést tett arról a többmilliárdos „jutalékról” is, amelyről korábban egy másik tanú is beszélt, és amely miatt már a Nemzeti Nyomozó Iroda is eljárást folytat.

  • Magyar Nemzet: Hiába tagadják, valóban el akarták adni a budapesti Városházát

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Sulyok Tamás utódja

Megvan Sulyok Tamás utódja

Sulyok Tamás köztársasági elnökké választását követően Trócsányi Lászlót, a Magyar Jogász Egylet elnökét jelölik az Alkotmánybíróság megüresedő helyére a kormánypártok - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Facebook-oldalán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!