2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Máglyagyújtással emlékeztek a doni áldozatokra

Máglyagyújtással emlékeztek a Don-kanyarban elesett magyar katonákra a Fejér megyei Pákozdon.

71 éve ezen a napon a második világháború keleti frontján érte támadás a magyar hadsereget, a honvéd haderő szinte teljesen megsemmisült. A pákozdi megemlékezésen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár azt mondta: a gyász és az emlékezés közben sem feledkezhetünk el a doni katasztrófa történelmi tanulságáról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!