2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Belföld

Lopott akkumulátorokkal töltötték fel saját zsebeiket

A budapesti rendőrök elfogták azt a párt, akik Zuglóban parkoló autókból loptak akkumulátorokat.

  • Lopott akkumulátorokkal töltötték fel saját zsebeiket

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság azért indított nyomozást, mert 2021. augusztus 1-je és 8-a között ismeretlen tettesek utcán parkoló autók akkumulátorait lopták ki, miután felfeszítették a motorháztetőt. A zuglói és kőbányai rendőrök közösen azonosították az elkövetőket, akiket augusztus 10-én elfogtak.

A 24 éves K. Attila a kihallgatása során további 24 általa elkövetett cselekményről tett vallomást, amit a 20 éves Cs. Katalinnal követett el, ezért a sértettetek beazonosítása folyamatban van. A párral szemben szabálysértési értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás amiért őket őrizetbe vették. K. Attila letartóztatását a bíróság elrendelte, Cs. Katalint pedig bűnügyi felügyelet alá helyezték. 

 

 

 

Police.hu

Kép:  Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!