2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Logikai csapdába esett Karácsony Gergely helyettese

Saját magának mondott ellent Karácsony Gergely helyettese. A momentumos Kerpel-Fronius Gábor az ATV-ben az Örs vezér téri helyzetről nyilatkozott, amikor a műsorvezető rávilágított egy súlyos logikai hibára. A főpolgármester-helyettes arról beszélt, hogy az Örs vezér téri közbiztonsági helyzet új típusú probléma, így új típusú reakcióra van szükség. Néhány másodperccel korábban viszont azt mondta, hogy az ottani helyzet egy évek óta tartó jelenség. Miután a műsorvezető felhívta az ellentmondásra a figyelmét, a politikus zavartan reagált.

  • Logikai csapdába esett Karácsony Gergely helyettese

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!