2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Liberális jogvédők heccelik a gyöngyöspatai cigányokat?

Liberális jogvédő szervezetek heccelik a cigányokat Gyöngyöspatán a Jobbik elnöke szerint.

A radikális párt a Heves megyei településen tartott kihelyezett elnökségi ülést. Vona Gábor úgy ítélte meg, hogy javult a közbiztonság a településen, de szerinte a cigányok és a magyarok békés együttélését külső erők gátolják. „Ami engem illet, kicsit elszomorít, hogy vannak a mai napig olyan szervezetek, csoportok, főképp balliberális jogvédő szervezetek, akik ezt rossz szemmel nézik, és megpróbálják az itt lévő jelenlegi békét aláásni – fogalmazott Vona Gábor. – Ezek között külön ki kell emelni a TASZ-t és azt a Juhász Pétert, aki egyébként Bajnai Gordon egyik nagyon szoros szövetségese és munkatársa. És nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért zavarja őket az, hogy ha Gyöngyöspatán javul a helyzet vagy fejlődik.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!