2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

"Libatolvaj" – Bajnai ismét megkapta

Jobbikos tüntetők várták Bajnai Gordont Veresegyházon. A transzparensekkel felszerelt demonstrálók libatolvajnak és hazugnak nevezték a lakossági fórumra érkező volt szocialista miniszterelnököt.

Az Együtt 2014 mozgalom társalapítója a sajtótájékoztatón azt mondta, azért járja az országot, hogy széles választói összefogást szervezzenek a Fidesz leváltására. Bajnai szerint a vezető személyéről csak később döntenek.

„Annak kell majd vezető pozíciót betölteni a soron következő választásokon, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy legyőzze Orbán Viktort – mondta a fórumon Bajnai Gordon, hozzátéve: és az ő rezsimjét. – Még messze van ez, a feladatunk most még nem az, hogy döntsünk róla, hanem az, hogy a lehető legszélesebb választói összefogást hozzuk létre – közölte a Haza és Haladás Egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!