2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Lezárt ügy: nem nyújtott segítséget a sérült biciklisnek

A megalapozott gyanú szerint a nő látta a földön fekvő, sérült kerékpárost, ennek ellenére továbbállt. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

  • Lezárt ügy: nem nyújtott segítséget a sérült biciklisnek

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúhadházi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított tehergépkocsijával közlekedett Hajdúböszörményben, a Kálvin téren 2020. február 20-án 4 óra 45 perc körül. A 40 éves férfi, miután a körforgalomból kihajtott, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy kerékpárost. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt előállították. A kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a biciklis sérülése maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyult.

Az eljárás során kiderült az is, hogy a földön fekvő, sérült kerékpárost egy nő is látta, azonban ő segítségnyújtás helyett inkább elhagyta a helyszínt. A rendőrök a 49 éves helyi lakost rövid időn belül azonosították, majd segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!