2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Lemondott a botrányba keveredett alpolgármester

Nem várta meg, hogy elküldjék, lemondott a náci karlendítéses botrányba keveredett ózdi alpolgármester. A jobbikos politikus először azt mondta, csak integetett, majd azzal védekezett hogy ivott. Az alpolgármester elmozdítását az a Fidrus Péter kezdeményezte, akiről szintén botrányos fotók láttak napvilágot.

  • Lemondott a botrányba keveredett alpolgármester

Nincs eljárás

Nem indult eljárás a náci karlendítéssel lefotózott ózdi alpolgármester ellen - írja a Magyar Nemzet. Brenner Koloman, a párt elnökségi tagja egy műsorban arról beszélt, § szerinte csupán egy, a Jobbikot elhagyó párttag bosszújáról szól a történet. A lap emlékeztetett: Farkas Péter Barnabásról egy olyan fotó jelent meg, amelyen "karlendítésnek látszó mozdulatot tesz". A képről kiderült, hogy valós, bár Farkas Péter Barnabás sokáig szerencsétlen félreértésnek nevezte, majd azzal védekezett, hogy illuminált állapotban volt a fotó elkészültekor. Jobbikos politikusok körében egyre több antiszemita és rasszista kijelentés született - hívta fel a figyelmet a lap.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!