2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Lehet összefogás, de az alap a megszorítás

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mindegy, hogy az ellenzék összefog-e Gyurcsány Ferenc pártjával, mert a gazdaságpolitikájuk ugyanúgy a megszorításokra alapul, mint 2010-ben.

Kocsis Máté, a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta: az MSZP a megújulást a régi politikusi gárdával képzeli el.

„Gyurcsány Ferencnek hívják a megújulást, Kovács Lászlónak, Lendvai Ildikónak, Bajnai Gordonnak vagy Mesterházy Attilának. Semmi változás nincs a baloldalon, sem a személyi összetételüket tekintve, és a gondolkodásmódjukat tekintve sem. Teljesen mindegy, hogy milyen formációban indulnak a választásokon” – szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!