2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Leesett az országban az első hó

Országszerte erős szélre, északon szitálásra, havas esőre, hószállingózásra lehet számítani.

  • Leesett az országban az első hó

Péntek este Bánkúton leesett az első hó, amiről az idokep.hu rögtön hírt is adott.

A szombati nap folyamán marad az erősen felhős ég, de átmenetileg egyre kevesebb helyen fordul elő csapadék. Az Északi-középhegység térségében továbbra is lehet szitálás, havas eső, hószállingózás.

Estétől dél felől újabb esőfelhők érkeznek. A mai csúcsérték +5, +6 fok körül alakul. Főleg a nap első felében lehet erős az ÉNy-i szél.

Vasárnap észak felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de a déli területeken egész nap borongós idő várható, helyenként szitálás, kisebb eső is előfordul. Reggel 0, délután +6 fok körüli értékeket mérhetünk – olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

Eleinte borongós, párás idő lesz hétfőn és a déli, valamint a keleti vidékeken szitálás, eső továbbra is kialakulhat. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkan a nap. Megerősödik az ÉNy-i szél. Marad a +6 fok körüli maximum.

Nyugat felől borultságig növekszik a felhőzet kedden, és egyre többfelé kezdődik esőzés. Ezzel együtt az északkeleti szél is fokozatosan megerősödik. 3-9 fok valószínű a délutáni órákban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!