2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Lázár védelmébe vette L. Simont

Politikai lejáratókampány részének tartja az L. Simon Lászlót ért támadásokat a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János azt mondta: az államtitkárt az az érdekcsoport támadja, akik nem kaptak anyagi támogatást a Miniszterelnökség pályázatain.

„Minden forint kifizetésének meg kell felelni a közpénzek felhasználásáról szóló törvényeknek és rendnek. Egész biztos vagyok abban, hogy az L. Simon László által most vagy korábban felügyelt közpénzek törvényesen és szabályosan kerülnek kifizetésre. Természetesen L. Simon László, aki harcostársam, munkatársam és barátom is egyben, számos kulturális szereplőnek sérti az érdekeit a munkájával, hiszen valakiket támogat, és valakik nem kapnak anyagi támogatást. Akik kimaradtak és nem kaptak anyagi támogatást, és esetleg nem értenek egyet L. Simon László kultúrpolitikai tevékenységével, nyilvánvaló, hogy ezt sérelmezik, vele szemben állnak, vele szemben adott esetben kampányt folytatnak. Ilyen a politika” – fogalmazott Lázár János.

A Népszabadság a múlt héten írt arról, hogy L. Simon László a bizalmasaival dolgoztat. A lap szerint tavaly augusztusban az államtitkárhoz közel álló üzleti kör nyert el több mint kilencmillió forintot egy meghívásos kommunikációs tenderen. A pályázatot a Velencei-tó és Térsége Fejlesztési Tanács írta ki, amelyet akkoriban L. Simon László, a környék parlamenti képviselője vezetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!