2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:10

Belföld

Külön embert vettek fel Ferencvárosban a kutyaürülék összeszedésére

Ferencvárosnak annyira meggyűlt a baja az otthagyott kutyapiszokkal, hogy mostantól hétköznap délelőttönként két külön, erre a célra alkalmazott ember fogja összegyűjteni azokat. A kerületi fidesz frakcióvezetője azt a kérdést tette fel, hogy elegendő lesz-e két ember egy 60 ezres lélekszámú kerület tisztán tartásához.

  • Külön embert vettek fel Ferencvárosban a kutyaürülék összeszedésére

Ha erre felvettek külön két embert akkor gratulálok - így és ehhez hasonló módon reagáltak a ferencvárosiak arra, hogy mostantól két ember próbálja tisztán tartani utcáikat.

Híradónk megkérdezte a ferencvárosiakat, hogy találkoztak-e már az évekkel ezelőtt 70 millióért vásárolt takarítógépekkel.

A megkérdezettek közül senki sem találkozott velük.

A Magyar Közös Képviselők egyesülete is értetlenül áll az új munkakör előtt.

A ferencvárosi kutyások szerint az lenne az egyik leghatékonyabb előrelépés, hogyha az arra kijelölt helyeken elérhetőek lennének a kutya kakis zacskók, most ugyanis szinte mindig üresen állnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!