2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Közlemény

„A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a HírTV Zrt.-vel szemben lefolytatott közigazgatási hatósági eljárásában megállapította, hogy a Médiaszolgáltató a Hír TV állandó megnevezésű médiaszolgáltatásán 2023. március 26-án sugárzott „Sajtóklub” című műsorszám közzétételével megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására vonatkozó, valamint a kirekesztésre alkalmas médiatartalom közzétételét tiltó törvényi rendelkezéseket azáltal, hogy a műsorszám azt az üzenetet közvetítette, hogy a homoszexuális közösség tagjainak élethez való joga nem egyenlő másokéval, ezzel negligálta az emberi méltóság egyenlőségét, valamint a műsorszám alkalmas lehetett az érintett közösséggel kapcsolatos megtévesztő, sztereotip gondolatok, vélemények felerősítésére, a nevezett közösség idegenségének, különbözőségének, a társadalom egyéb rétegeitől való elszigeteltségének hangsúlyozására, ebből adódóan pedig velük szemben ellenséges, kirekesztő érzelmek kialakulását eredményezhette.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

A kommunizmus áldozatainak emléknapján ingyenesen látogatható Zalaegerszegen az egykori Államvédelmi Hatóság épületében kialakított, a fogvatartás körülményeit rekonstruáló emlékhely és a Mindszenty József Látogatóközpont, ahol majd késő délután mécseseket gyújtanak az áldozatok előtt tisztelegve.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!