2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Kövér: Nekünk most munkaáldozatot kell hoznunk

Példát kell vennünk Zrínyi Miklósról és hős katonáiról, de Magyarországnak most nem élet-, hanem munkaáldozatra van szüksége. Mondta Kövér László Szigetváron a Zrínyi-napok záró rendezvényén.

Az Országgyűlés elnöke szerint négy éve az ország majdnem csődbe ment, azóta viszont sikerült talpra állítani a gazdaságot. „Nekünk, mai magyaroknak nem életáldozatot, hanem munkaáldozatot kell hoznunk azért, hogy a magyar állam a XXI. században betölthesse feladatát, segítse a magyar nemzetet a szülőföldjén boldogulni, erősítse keresztény értékeiben, nemzeti összetartozásában és gyarapítsa anyagi erejében. Mi ezen feladatra kaptunk 2010-ben megbízást a magyar választóktól és ezen megbízást erősítették meg számunkra 2014-ben is” – fogalmazott a házelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!