2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Kovács Zoltán: Semmi nem akadályozza az esti tűzijáték megrendezését

Semmi sem akadályozza az este fél 8-kor kezdődő díszelgő áthúzást, és a 21 órakor kezdődő ünnepi tűzijátékot - írta közösségi oldalán Kovács Zoltán.

  • Kovács Zoltán: Semmi nem akadályozza az esti tűzijáték megrendezését

Az ünnepi tűzijáték lebonyolításáért felelős operatív törzs 16 órakor ült össze és egészen a tűzijáték végéig ülésezik majd. Az eddig összegyűjtött és értékelt információk szerint minden esti programot megrendeznek. Ez mind megegyezik az augusztus 20-ára tervezettel - mondta híradónknak Réti Barnabás kreatív producer.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!