2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Kothencz János győzheti le Botkát Szegeden

Kothencz János, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje a 12 éve a várost irányító szocialista Botka László kihívója az őszi önkormányzati választáson.

A 40 éves gyermekvédelmi szakember jelölését több helyi szervezet is támogatja. A Szeged–Csanádi Egyházmegye gyermek- és ifjúságvédelmi főigazgatója a bejelentés után kiemelte, civilként vállalta a felkérést, soha nem volt és nem is lesz tagja semmilyen politikai pártnak. Hozzátette, munkáját továbbra is folytatni szeretné, polgármesterként pedig a panellakásokban élők életminőségén javítana.

„Szegeden több mint ötvenezer ember él lakótelepeken. Ezeknek a lakótelepeken élő embertársaimnak – hiszen én magam is lakótelepen élek, egy kilencedik emeleti panellakásban – legnagyobb problémája nem az, hogy milyen
színű a díszburkolat, hanem az, hogy van-e mit ennie, van-e kenyérkereseti lehetősége és van-e kihez fordulnia, ha nehézsége van. Én az emberek partnerévé kívánok szegődni, ahogyan a civil szférában ezt 18 éve teszem” – szögezte le Kothencz János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!