2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Kósa: Nem szabad felülni a sajtónak, mert szerintük Zámbó Jimmy él

A gazdasági növekedés bőven fedezi Magyarország NATO-vállalását, hogy tíz év alatt a GDP 2 százalékára növelje a védelmi kiadásokat – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke.

Kósa Lajos cáfolta azokat a sajtótalálgatásokat, hogy leválthatják Hende Csabát a honvédelmi miniszteri posztról.

– Nem szabad felülni annak, amit a sajtó megír, mert ez alapján Zámbó Jimmy biztos él, rendszeresen olvasom az interneten, hogy a király él. Ugye az csak Zámbó Jimmy lehet, esetleg Elvis Presley, de ő már ha esetleg élne, sem él már, mert akkor nagyon öreg lenne. Ne üljenek fel minden marhaságnak, amit a sajtó ír, mert akkor nagyon el lehet tévedni az életben – mondta Kósa Lajos.

Tekintse meg a Kósa Lajossal készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Nem akar meleg szeminaristákat felvenni Ferenc pápa

Elég lesz, túl sok a „buzulás” – hangzott el a pápa szájából az olasz püspöki kar zárt ülésén a minap, utalva arra, hogy ne engedélyezzék a homoszexuális szeminaristák felvételét. Erről írt a The Guardian brit napilap. Ferenc pápa oldott beszélgetésen mondta ezt az olasz püspökök társaságában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!