2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Kósa: Bokros olyan, mint Bagoly Berti mindenízű drazséja

Amit a baloldali kis pártok művelnek a nemzet fővárosával, az felháborító – így kommentálta a Fidesz ügyvezető alelnöke, hogy Falus Ferenc Bokros Lajos javára visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől.

Kósa Lajos hozzátette: reméli, hogy amit az elmúlt hetekben láttunk, az komoly, mert viccnek nagyon rossz lenne. A politikus szerint a baloldal a teljes megsemmisülés felé tart, de nem érti, eközben miért kell a bolondját járatni a fővárosiakkal és az egész országgal. Kósa szerint azt sem lehet tudni pontosan, hogy kicsoda Bokros Lajos.

„Egyébként meg, hogy a Bokros, az milyen: 1990-ben megválasztott MSZP-képviselő volt, korábban MSZMP-tag. Utána elment bankárnak, aztán megjelent liberális gazdaságpolitikusként a Horn-kormányban, aztán megjelent a magát konzervatívnak és européernek mondó MDF európai parlamenti képviselőjeként, ahol viszont az euroszkeptikusok frakciójához csatlakozott, akik az Európai Uniót elutasítják. De ő egyébként egy nagyon européer és Európa-párti politikus, csak éppen egy olyan frakcióban ült, ami az Európai Unió jelenlegi fennállása ellenében politizál. Majd a MoMa, azt most már nem tudjuk, hogy micsoda. Tehát az, hogy baloldali lenne, ezt én nem tudom megítélni. A Bokros olyan, mint Bagoly Berti mindenízű drazséja a Harry Potterben” – fejtette ki Kósa Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!