2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Korrupt rendőröket fogott el a TEK

Szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai Budapesten hajnalban.

A járőröket románok fizették le, hogy megússzanak egy közlekedési szabálysértési bírságot. A TEK emberei nem sokkal azután csaptak le a rendőrökre, hogy azok intézkedtek a Keleti pályaudvarnál. Egy férfi ugyanis riasztópisztollyal sebesített meg egy járókelőt, többeket pedig megfenyegetett.

– Budapesten, a VII. kerületben szolgálatban lévő két rendőrjárőr megállított egy szabálytalanul közlekedő román gépkocsit. A járművet intézkedés alá vonták, és a jármű vezetőjétől ellenszolgáltatást kértek azért, hogy a kiszabható bírságtól eltekintsenek. A jármű vezetője kérésre átadott a rendőröknek 100 román lejt, amit a rendőrök a gépkocsiban elrejtettek. Az anyagi ellenszolgáltatás fejében az intézkedő rendőrök a gépkocsit tovább engedték. A két rendőrt kötelességszegéssel elkövetett hivatali vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattuk ki gyanúsítottként – nyilatkozta a Hír TV-nek Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!