2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Kormánypártok: az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni és nem behozni kell

Nacsa Lőrinc kifejtette: egyrészt örvendetes, hogy Magyarország "ma megszabadulhat végre Ahmed H.-tól", másrészt korántsem lehet megnyugodni, mert továbbra is özönlenek a bevándorlók Európába a balkáni útvonalon és újra a megnyitott olasz kikötők felé is.

  • Kormánypártok: az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni és nem behozni kell

Kiemelte: a hírek szerint a migránsok között egyre nagyobb számban vegyülnek el iszlám terroristák. Az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni, nem pedig behozni kell - fűzte hozzá. Ehhez képest azt látják, hogy a bevándorláspárti erők és a távozó Európai Bizottság is minden erővel azon van, hogy még több migráns előtt nyissa meg a határokat és a bevándorlókat ráerőltesse a tagállamokra - mondta a kereszténydemokrata politikus.

Hozzátette: erről szól a máltai kvótamegállapodás is, ezért nyitja meg a baloldali olasz kormány a kikötőket, ezért támadják újra Magyarországot és Trócsányi László bővítési biztosi kinevezését is.

Az új európai parlamenti képviselők között is sok olyan bevándorláspárti politikus van, aki felháborító módon kiáll a magyar rendőrök és "a magyar határ elleni támadást irányító terrorista Ahmed H. mellett", akit egyébként a Soros-hálózat a mai napig véd - jegyezte meg a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc megerősítette: Magyarország csak a hazaszállítást és a kitoloncolást támogatja, a betelepítést és a kvótákat határozottan elutasítják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a Ciprusi Köztársaságba toloncolják ki a 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t. Martossy György megbízott főügyész közleménye szerint Ahmed H.-t a Ciprusi Köztársaság befogadja, mivel korábban a családjával ott élt és vállalkozása is volt az országban. A szíriai férfit terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmény miatt jogerősen öt év börtönre és tíz év kiutasításra ítélte a bíróság.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!