2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Felvidéki freskó

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Korábban Gyurcsányt Hitlerhez hasonlította, most a DK-ban ül

Korábban Gyurcsányt Hitlerhez hasonlította, most mégis a miskolci DK-ban folytatja pályafutását a volt jobbikos Szilágyi Szabolcs. A politikus közösségi oldalán azzal érvelt, hogy a csaknem egy évtizedes képviselői tapasztalatára már nincs szüksége a Jobbiknak. Ezzel szemben egy későbbi posztjában már a DK-val való szoros kapcsolatáról számolt be a követőinek.

  • Korábban Gyurcsányt Hitlerhez hasonlította, most a DK-ban ül

Szilágyi Szabolcs 2014 óta a miskolci önkormányzat 6. számú választókerületi képviselője. Azzal hívta fel magára a figyelmét, hogy a közösségi médiában jelentette be: kilép a Jobbikból és a DK-ban folytatja ténykedését. Pedig korábban többször bírálta nyilvánosan Gyurcsány Ferencet. Például egy trianoni megemlékezésen is a DK-s politikuson gúnyolódott.

Nem ez volt ugyanakkor az egyetlen alkalom, hogy a volt szocialista miniszterelnököt bírálta. Egy alkalommal még Hitlerhez is hasonlította Gyurcsányt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!