2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Kocsis Máté: Pokoli nehéz volt, de megcsinálta

A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc.

„Pokoli nehéz volt, de megcsinálta. A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc. Roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett. Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan. De még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány. A bejegyzése csak egy dolgot erősít meg: a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi. Ne dőljenek be neki!

(A megosztásokat köszönöm, ha Gyurcsány nem akar gyurcsányozást hallgatni, távozzon végre a közéletből!)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Hollik István: Gyurcsány Ferenc semmit nem tanult az őszödi beszédből

Gyurcsány Ferenc számára semmi sem drága, még az emberélet sem! - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója arra, hogy a DK elnöke azt sejteti: a miniszterelnök nem kínai vakcinát kapott. Hollik István hozzátette: azt hitték, Gyurcsány esetében az őszödi beszédnél nincsen lejjebb, de az ellenzéki politikus bebizonyította, hogy mégis van.

A kép forrása: Kocsis Máté Facebook-oldala

Mandiner, Facebook

Kapcsolódó anyagok:

Tovább folytatja oltásellenes akcióját Gyurcsány Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Tíz százalék

Bayer Zsolt publicisztikája a Magyar Nemzetben. 2021. november 27.

Orbán Viktor bejelentette, ekkor jön a gyerekek vakcinája

A miniszterelnök közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint megbízható és biztonságos oltóanyag érkezik az 5 és 12 év közötti gyerekek számára. 2021. november 27.

Egyiptommal és a Maldív-szigetekkel is utazási megállapodást kötött Magyarország

Jövő héttől Egyiptomba és a Maldív-szigetekre is karantén, illetve tesztkötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyar állampolgárok. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!