2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Tovább folytatja oltásellenes akcióját Gyurcsány Ferenc

Folytatja oltásellenes akcióját Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke most abban kételkedik, hogy Orbán Viktort valóban a kínai vakcinával oltották be.

A politikus véleményének, egy Facebook bejegyzésben adott hangot. Ebben megjegyzi, hogy amikor a kormányfőt beoltották, még a kamerának is megmutatták az oltóanyag dobozát, hogy mindenki jól lássa, az kínai.

Majd hozzátette: eszébe jutott, hogy az édesanyja gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást, utalva ezzel arra, hogy szerinte bármi lehet a dobozban.

A miniszterelnököt vasárnap oltották be a kínai Sinopharm-vakcinával. Orbán Viktor arra kért mindenkit, regisztráljanak, és oltassák be magukat koronavírus ellen.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Benyelte

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Őrizetben a dílerek

A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak.

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Omikron: Sokan nem fordulnak orvoshoz

Az omikron nagyon gyorsan fertőz, de vélhetően a lefutása is gyors lesz a csúcs után. Soha nem azonosítottak annyi új fertőzöttet Magyarországon, mint kedden, több mint 20 ezret egy nap alatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!