2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Tovább folytatja oltásellenes akcióját Gyurcsány Ferenc

Folytatja oltásellenes akcióját Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke most abban kételkedik, hogy Orbán Viktort valóban a kínai vakcinával oltották be.

A politikus véleményének, egy Facebook bejegyzésben adott hangot. Ebben megjegyzi, hogy amikor a kormányfőt beoltották, még a kamerának is megmutatták az oltóanyag dobozát, hogy mindenki jól lássa, az kínai.

Majd hozzátette: eszébe jutott, hogy az édesanyja gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást, utalva ezzel arra, hogy szerinte bármi lehet a dobozban.

A miniszterelnököt vasárnap oltották be a kínai Sinopharm-vakcinával. Orbán Viktor arra kért mindenkit, regisztráljanak, és oltassák be magukat koronavírus ellen.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!