2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kilépések jöhetnek az MMM-nél + videó

A pártalapítás komoly konfliktust okoz a Mindenki Magyarországa Mozgalomban. Az már biztosnak tűnik, hogy Márki-Zay Péter megőrzi elnöki pozícióját, de ebben az esetben is nehéz helyzetbe fog kerülni, hiszen kilépések jöhetnek.

  • Kilépések jöhetnek az MMM-nél + videó

Márki-Zay Péter a Mediaworks–Hírcentrumnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a pártalapítás ötlete nagy törésvonal a mozgalmon belül, sőt azt is biztosra veszi, hogy többen el is hagyhatják az MMM-et ezért. A politikus ugyanakkor azt is leszögezte, hogy kell egy úgynevezett Civilek pártja, amely akár már a közelgő európai parlamenti választáson is el tud majd indulni.

Magyar György ügyvéd, a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója megerősítette, hogy a nézeteltérések a pártalapításból fakadnak. Ő ezt semmilyen módon nem tudja támogatni. Márki-Zay Péterrel szembeni kritikaként azt fogalmazta meg, hogy egy fenékkel nem lehet három lovat megülni. Szerinte az MMM civilségének megőrzésére nem biztos, hogy most alkalmas.

Fotó: Mediaworks–Hírcentrum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!