2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kihegyezett vascsővel verték össze az anyát és fiát

Vascsövekkel és kövekkel támadtak egy 19 éves fiúra és édesanyjára péntek este Bakházán. A szomszédjukban lakó testvérpár verte őket össze, mindketten súlyosan megsérültek. A két család évtizedek óta haragban áll egymással.

A Hír TV képein látható buszmegállóban veszett össze a két férfi a 19 éves fiúval péntek este. A helyiek azt mondták: a két szomszéd család már évtizedek óta haragban áll egymással. A fiatal bemenekült a házába.

– A Karcsi érezte, hogy gond van, az beszaladt. Én fogtam magam, elindultam erre. Úgy láttam, hogy a Karcsi már beért, akkor volt egy nagy csattanás, kivágódott a kapu – mondta egy szemtanú.

A testvérpár kövekkel dobálta meg a ház ablakait. A fiatal fiú ekkor a gáz-riasztópisztolyából több lövést is leadott, amivel átmenetileg elkergette a támadókat.

– Ekkor beosontak a ház udvarára. A kutya jelezte a jelenlétüket. Amikor a sértett és az 55 éves édesanyja kiment az udvarra, ekkor az elkövetők a magukkal hozott eszközökkel rájuk támadtak – jelentette ki Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Kihegyezett vascsővel, botokkal ütötték és rúgták őket. Az édesanya sérült meg súlyosabban. A támadókat, a 31 és a 37 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette. Súlyos testi sértéssel és magánlaksértéssel gyanúsítják őket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!