2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kifutott a Médiahajó

A Balaton jelene és jövője volt a fő téma az idei Médiahajón. A Somogyi Hírlap által életre hívott rendezvényen, 3 megye vállalkozói és turisztikai szakemberei vitatták meg a tó körüli fejlesztéseket és kitörési lehetőségeket. A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója kiemelte: az elmúlt 3 évben mintegy száz milliárd forint érkezett a Balatonhoz.

  • Kifutott a Médiahajó

Több, mint 200 vállalkozó, polgármester és turisztikai szakember részvételével futott ki az idei Médiahajó Balatonföldvárról. Az esemény célja, hogy megvitassák a Balaton kitörési pontjait. Ennek kapcsán Witzmann Mihály, Somogy megye 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselője kiemelte: a kormány támogatásával ma már egy dinamikusan fejlődő desztinációvá vált a Balaton.

A jelenlegi fejlesztésekhez megfelelő partnerré vált a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelynek köszönhetően az elmúlt 3 évben összesen mintegy 100 milliárd forint érkezett a Balatonhoz.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a balatoni hajózás fejlesztése kapcsán kiemelte: 2030-ig megújul a flotta a magyar tengeren.

A Magyar Turisztikai Ügynökség összességében, mintegy 6,6 milliárd forintból fejleszti a balatoni hajózást a következő időszakban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!