2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Kiáll az antiszemita rapper mellett az MSZP helyi elnöke

Kiáll az antiszemita gengszterrapper mellett az MSZP zuglói elnöke. Tóth Csaba magyarázata szerint ha valaki előadóként szerepel egy dalban, amelyben zsidóellenes szöveg van, még nem azt jelenti, hogy maga is ezeket a nézeteket vallja. A Gotti nevű rapper áprilisban az MSZP helyi szervezetét támogatta, most pedig a kerület baloldali közös polgármesterjelöltje mellett tűnt fel.

„Uniós az ország, nevetséges dolgokkal, lepaktáltak ezek is a kib*ott zsidókkal. Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz, hogy sortűz elé basszunk a falhoz!” – részlet Gotti, a gengszterrapper egyik számából, a Sóher himnuszból.

A férfi az országgyűlési választási kampányban Tóth Csaba zuglói MSZP-vezető, most pedig a baloldali közös polgármesterjelölt, Karácsony Gergely mögött tűnt fel a főváros XIV. kerületében. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke azt mondta: a férfi a szocialistákkal áll kapcsolatban.


Tóth Csaba csütörtökön még azt állította, nem hallotta a felvételt, de azóta már megismerte a számot. A politikus azzal védi a férfit, hogy a zsidógyűlölő szavak nem az ő, hanem vendégelőadója száját hagyták el. „Nem ő énekli ezt a részt… Ő azért tudja a felelősséget vállalni, amit ő énekel. Amit nem ő énekel, azzal ne őt próbáljuk besározni” – fogalmazott Tóth Csaba.

A zuglói MSZP-elnök szerint nem kifogásolható Gottinak a dalban való részvétele sem. Tóth Csaba elismerte, hogy ismeri a rappert, de azt tagadja, hogy a kampánystáb tagja lenne, pedig a férfi rendszerint a kulisszák mögött látható, a kampánystáb tagjaival.

Szanyi Tibor, aki május elsején Orbán Viktort egy birodalmi sassal ünneplő diktátornak nevezte, a baloldalhoz köthető zsidógyűlölettel kapcsolatban már nem volt ilyen szigorú, inkább a sajtót hibáztatta. „Most ezen múlik Magyarország? Hogy valaki ír egy hülyeséget az interneten, aztán meg összevissza keveri-kavarja? Most ebből fog élni a magyar sajtó?” – fogalmazott a szocialista EP-képviselő.

Gotti egy másik számában trágár szavakkal a homoszexuálisokat gyalázza, akiket nevetségesnek tart.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!