2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Ki lesz a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára?

Még nyitott, hogy ki lesz a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Még nyitott, hogy ki lesz a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára – ezt Németh Zsolt mondta a Hír Televízió  Magyarország élőben című műsorában. Az államtitkár nem kommentálta azt a sajtóhírt se, amely szerint Szijjártó Péter követné őt a külügyi államtitkári székben.

„Most vehettem át a hetedik parlamenti megbízatásomat. 24 évet töltöttem el a magyar Országgyűlésben, elég kevesen vagyunk ebben a helyzetben. Nagy megtiszteltetés, hogy a Fidesz–KDNP listáján szerepelhettem. A külpolitikában szakosodtam, a nemzetpolitikában, ezen a területen kívánok továbbra is dolgozni akár kormányzati pozícióban, akár parlamenti pozícióban” – mondta a Külügyminisztérium államtitkára.

Korábban a Hvg.hu írt arról, hogy Martonyi János visszavonulása mellett a Külügyminisztérium második legfontosabb pozíciójában, a parlamenti államtitkári székben is csere lesz.

Az államtitkárral készült teljes interjút ma este fél 8-tól, a Magyarország élőben című műsorban láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!