2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Kettős gyilkosság: életfogytiglanit kapott a presszós

Életfogytiglani börtönt kapott a győri presszós, aki egy éve egy vita után sörétes vadászpuskával lelőtt két férfit. A nem jogerős ítélet szerint a vendéglátós legkorábban harminc év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra. A férfi azt állítja: önvédelemből lőtt.

A győri Vadkan presszó előtt lőtte le a kocsma tulajdonosa azt a két férfit, akivel tavaly áprilisban keveredett vitába. A gyilkosság előtti éjjel P. Lajos vádlott kidobta a kocsmából későbbi áldozatának N. Mártonnak ismerőseit, a férfi ezért másnap visszament a presszóhoz. A konfliktust nem sikerült rendezni. A presszós azt állította: önvédelemből tüzelt, magát és családját féltette.


A védelem szerint második áldozatát P. Lajos azért lőtte le, mert attól tartott, a férfi fegyvert keres az autójában. A bíró az önvédelmet nem látta bizonyítottnak. Így P. Lajos életfogytiglani börtönt kapott. A vádlott fellebbezett, az ítélet így nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!